Rólunk

Hogyan dolgozunk

kályhatervező.jpg

A Vitálkályha studió a pécsi KeramikArt Kft magyarországi kályhaépítő partnere.

Egyedi tervezésű kézműves csempekályhákat (kandallókat, cserépkályhákat) tervezünk, építünk szerte az országban. Korszerű kályháink szépsége, pontossága, kiváló működése annak köszönhető, hogy európai színvonalú kályha-kerámia alkalmazásával, mérnöki tervezéssel testreszabottan igazodunk a megrendelőink igényeihez. Legyen az igény klasszikus vagy extravagáns, a formai megjelenés szavatolja az enteriör harmóniáját. A kivitelezést a legmodernebb osztrák-német technológiát alkalmazó munkatársaim végzik az én közvetlen felelősségem és irányításom alatt. Csak kiváló minőségű kályhacsempékkel dolgozunk, kizárólagos kerámia gyártó partnerünk a KeramikArt.

Munkamódszerünkről:
  • Formatervezés az Ön és/vagy a lakberendezőjének igényei szerint.
  • Duplafalú felépítés a dupla biztonság érdekében.
  • Számítógépes hő- és áramlástechnikai méretezés, hogy biztosan jól működjön.
  • Teljeskörű hatósági és kezelési dokumentáció készítése a lakhatási engedélyhez.

--- Gulyás István mérnök, cégvezető ---

1.

Helyszíni konzultáció

Ha jelzi érdeklődését a KAPCSOLAT menüpont segítségével (vagy egyszerűen felhív a +36 30 5476423 telefonszámon), akkor egy előzetes egyeztetést követően felkeresem Önt, legfőképp az ország középső, keleti részében - természetesen ingyen. Felmérem a helyszínt, az igényeket, átbeszéljük az elképzeléseket és a lehetőségeket. Felveszem a megbízást a látványterv elkészítéséhez.

2.

Számítógépes tervezés, méretezés

A megbízás alapján elkészítem a számítógépes látvány-rajzokat, majd elküldöm véleményezésre. Észrevételeik alapján végrehajtom a módosításokat, de az is lehet, hogy újrakezdjünk egy másféle változattal. A terveket addig "érleljük", amíg az Önök tetszését maradéktalanul kivívja... Már a látványtervezéskor is gondolunk a helyes működésre, de a részletes méretezéseket csak az esetleges megrendelést követően végezzük el. Ebből kivitelezési dokumentáció készül a felépítést végző szakember számára.

3.

Kályhaépítés

A kályha felépítését az én helyszíni irányításommal  és részvételemmel precíz, megbízható, lelkiismeretes és felkészünk kályhás fiatalemberek fogják elvégezni.

Lelkes csapatunk

logo-auchan.png

Gulyás István

Mérnök, kályhaépítő.

Vizuális tervezés, műszaki számítások, kézműves munka

team-5.jpg

Fekete László

Építészmérnök, kályhaépítő

ÖKO építészeti és életmódbeli megoldások.

team-3.jpg

Győző Attila

Kályhaépítő

Egy kályhásdinasztia tapasztalatainak örököse.